Inmiddels de 7e OPU!
Inmiddels de 7e OPU!

In 2024 zal alweer de 7e editie van de Open Praktijkdag in Uden plaatsvinden.
Ben je nieuwsgierig naar de praktijken die deelnemen aan de Open Praktijkdag Uden en omgeving 2024? Op deze website kun je over ze lezen.

Zondag 14 april 2024 Open Praktijkdag Uden en omgeving
Zondag 14 april 2024 Open Praktijkdag Uden en omgeving

BEN JIJ NIEUWSGIERIG NAAR HET AANBOD VAN DE PRAKTIJKEN IN UDEN EN OMGEVING?
Op zondag 14 april 2024 openen diverse deelnemende praktijken online of live hun deuren.
Je kan op afspraak kennismaken of meedoen aan gratis workshops of behandelingen.
Zo kan jij ervaren of de behandeling of methode echt bij je past!

Pittige puber

De ene tiener fietst wat gemakkelijker door de puberteit dan de andere. Er zijn er die het ronduit zwaar hebben.

Zit je kind niet lekker in zijn vel? Dan is het tijd voor verandering.

Maar dat gaat niet eventjes tussendoor…

Balanceren tussen opvoeden, regels, grenzen en de relatie met je puber levendig en gezellig houden, gaat niet altijd vanzelf. Om grip te houden en het beste uit je kind te halen heeft jullie relatie aandacht, tijd en energie nodig.

Bij Pittige puber bieden we ondersteuning wanneer jij je zorgen maakt over het verliezen van de grip. Teveel ruzie, driftbuien, opstandig gedrag, faalangst, zorgen over de invloed van vrienden of verwijdering in jullie relatie zijn onderwerpen waarbij wij kunnen helpen.

Vanuit ons hart geloven we in de kracht van ouders; jij bent dé expert als het gaat om het opvoeden van je kind. Vanuit die visie kun je onze onlineprogramma’s en persoonlijke coachingsgesprekken zien.

Maar er is meer….

We zetten pubers in hun kracht. Wij houden ervan om tieners te motiveren het beste uit zichzelf te halen. Baas worden over het eigen denken, voelen en doen zodat ze zelf tot oplossingen komen en verantwoordelijkheid leren nemen.

Nieuwsgierig geworden?
Wij zijn er voor ouders én pubers van 11 t/m 23 jaar.

Jens Beekmans (25) is leerkracht basisonderwijs en bezig met een opleiding tot Ervaringsleer Counselor; dit is een hulpverlener die problemen en vragen met emotionele en psychosociale achtergronden begeleidt.

Esther van Neerven (54) is expert op het gebied van emoties. Ze is opgeleid tot psychosociaal- en kindertherapeut en put uit jarenlange ervaring en gespecialiseerde kennis over hechting, ontwikkelingsleer en de ouder-kind relatie om in elk (online) traject maatwerk te leveren.

www.pittigepuber.nl
info@pittigepuber.nl
Sterappel 41, 5401LV Uden
06-22300873