Inmiddels de 7e OPU!
Inmiddels de 7e OPU!

In 2024 zal alweer de 7e editie van de Open Praktijkdag in Uden plaatsvinden.
Ben je nieuwsgierig naar de praktijken die deelnemen aan de Open Praktijkdag Uden en omgeving 2024? Op deze website kun je over ze lezen.

Zondag 14 april 2024 Open Praktijkdag Uden en omgeving
Zondag 14 april 2024 Open Praktijkdag Uden en omgeving

BEN JIJ NIEUWSGIERIG NAAR HET AANBOD VAN DE PRAKTIJKEN IN UDEN EN OMGEVING?
Op zondag 14 april 2024 openen diverse deelnemende praktijken online of live hun deuren.
Je kan op afspraak kennismaken of meedoen aan gratis workshops of behandelingen.
Zo kan jij ervaren of de behandeling of methode echt bij je past!

We zijn van start met de Open Praktijkdag Uden en omgeving 2024!

Op 30 november 2022 hebben wij (Rob Landweer, Ellen de Groot en Amanda van den Hurk) onze hoofden bij elkaar gestoken en besloten een doorstart te maken met het prachtige initiatief van de Open Praktijkdag Uden, fantastisch opgezet door Susan van de Wetering en Manon Steenbeek. Op zondag 16 april 2023 heeft wederom een succesvolle OPU plaatsgevonden.

Al 6 jaar hebben meer dan 30 praktijken uit Uden en omstreken met veel plezier deelgenomen aan de Open Praktijkdag Uden. In de maanden ervoor leerden we elkaar kennen om zo ons netwerk te vergroten. Samen hebben we toegewerkt naar die specifieke dag in april waarop al deze praktijken hun deuren hebben geopend zodat op een laagdrempelige manier kennis kon worden gemaakt met wat deze mensen te bieden hebben.

Voor jong tot oud. Mensen die allemaal de intentie hebben om jou te voorzien van handvaten om zo meer ontspannen door het leven te gaan. Hou deze pagina in de gaten voor alle informatie omtrent de Open Praktijkdag Uden! Want ook in 2024 zal deze dag worden georganiseerd en wel op zondag 14 april 2024.

Wij zien er naar uit jullie te ontmoeten.