Inmiddels de 7e OPU!
Inmiddels de 7e OPU!

In 2024 zal alweer de 7e editie van de Open Praktijkdag in Uden plaatsvinden.
Ben je nieuwsgierig naar de praktijken die deelnemen aan de Open Praktijkdag Uden en omgeving 2024? Op deze website kun je over ze lezen.

Zondag 14 april 2024 Open Praktijkdag Uden en omgeving
Zondag 14 april 2024 Open Praktijkdag Uden en omgeving

BEN JIJ NIEUWSGIERIG NAAR HET AANBOD VAN DE PRAKTIJKEN IN UDEN EN OMGEVING?
Op zondag 14 april 2024 openen diverse deelnemende praktijken online of live hun deuren.
Je kan op afspraak kennismaken of meedoen aan gratis workshops of behandelingen.
Zo kan jij ervaren of de behandeling of methode echt bij je past!

Lief je rouw

Liefde en rouw zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Rouwen laat je stilstaan bij datgene wat je liefhad of nooit hebt gehad. Bij verlies en rouw denken we snel aan ziekte en het sterven van een dierbaar persoon, maar rouw en verlies omvat zoveel meer. Sommige verliezen zijn minder zichtbaar en minder sociaal erkend. Dit betekent niet dat dit verlies niet veel pijn kan doen.

Voor mij is het van belang dat alle pijn en verdriet er mag zijn. Het gaat er niet om hoe erg hetgeen is, maar welke betekenis het verlies voor iemand heeft. In mijn begeleiding zie ik mezelf als een tijdelijke gids die met je meereist naar de diepe dalen van je verdriet en verlies, opzoek naar jouw veerkracht. Ik kan het niet voor je wegnemen, wel kan ik inzicht, (h)erkenning en handvaten geven in jouw processen.

In mijn praktijk bied ik individuele rouw- verlies- en levensbegeleiding. Rouwen gaat over loslaten, opnieuw betekenis geven en jezelf weer verbinden met het leven zoals het nu is. Mijn blik is systemisch. Dit houdt o.a. in dat ik kijk naar een groter geheel, jouw plek in jouw systeem. Samen proberen we zicht te krijgen op patronen en dynamieken. We bekijken waar je vandaan komt, waar je nu staat en waar je heen wilt en welke (creatieve) werkvorm het beste bij jou past.

Naast individuele begeleiding geef ik verschillende creatieve workshops gerelateerd en rouw en verlies en faciliteer ik rouwcirkels. De kracht van deze cirkels is dat er vanuit verbinding ruimte gegeven kan worden in wat rouwt in jou.

Tijdens de Open Praktijkdag Uden kun je o.a. deelnemen aan een rouwcirkel, kennis komen maken met mij, mijn praktijk en mijn werkwijze.

Graag ontmoet ik jou op 14 april 2024!

Lief je rouw

Reni de Bie
www.liefjerouw.nl / info@liefjerouw.nl/ 06-45868375
Muntmeester 280 Uden