Inmiddels de 7e OPU!
Inmiddels de 7e OPU!

In 2024 zal alweer de 7e editie van de Open Praktijkdag in Uden plaatsvinden.
Ben je nieuwsgierig naar de praktijken die bij de editie van 2023 hebben deelgenomen? Op deze website kun je over ze lezen.

Zondag 14 april 2024 Open Praktijkdag Uden en omgeving
Zondag 14 april 2024 Open Praktijkdag Uden en omgeving

BEN JIJ NIEUWSGIERIG NAAR HET AANBOD VAN DE PRAKTIJKEN IN UDEN EN OMGEVING?
Op zondag 14 april 2024 openen diverse deelnemende praktijken online of live hun deuren.
Je kan op afspraak kennismaken of meedoen aan gratis workshops of behandelingen.
Zo kan jij ervaren of de behandeling of methode echt bij je past!

De Roos coaching & ontwikkeling

Heb je het gevoel dat je meer uit jezelf, je werk en je leven zou kunnen halen? Ik help je graag ontdekken waar jouw krachten liggen en reik je de juiste middelen aan zodat jij weer verder kunt.

Vaak handelen we vanuit ons onbewuste. We denken er niet over na. Maar als je jezelf écht kent, is het gemakkelijker om de beste versie van jezelf te zijn. Het is prettig om te weten waar je aan toe bent en waarom bepaalde zaken zo belangrijk voor je zijn. Zo kun je leren om in je dagelijkse leven andere, meer bewuste keuzes te maken; voor jezelf én in de omgang met mensen om je heen.

Een talentscan, gesprekken, een workshop en praktische oefeningen helpen je daar bij.

Door mijn jarenlange ervaring als jobcoach, talentcoach, werkgelukdeskundige en docent, weet ik hoe ik mensen kan helpen ontdekken waar hun kracht ligt om zo het beste uit zichzelf naar boven halen.

Op de open praktijkdag maak ik graag kennis met je. Door een talentcoach-gesprek of de workshop ‘Werkgeluk’ kun je ervaren hoe ik werk. Kijk voor mijn aanbod tijdens de open praktijkdag op: www.derooscoaching.nl/openpraktijkdag

Het adres van mijn praktijk is:

Millsebaan 68, 5403AA Uden.

Tel. 0620680930