Inmiddels de 7e OPU!
Inmiddels de 7e OPU!

In 2024 zal alweer de 7e editie van de Open Praktijkdag in Uden plaatsvinden.
Ben je nieuwsgierig naar de praktijken die deelnemen aan de Open Praktijkdag Uden en omgeving 2024? Op deze website kun je over ze lezen.

Zondag 14 april 2024 Open Praktijkdag Uden en omgeving
Zondag 14 april 2024 Open Praktijkdag Uden en omgeving

BEN JIJ NIEUWSGIERIG NAAR HET AANBOD VAN DE PRAKTIJKEN IN UDEN EN OMGEVING?
Op zondag 14 april 2024 openen diverse deelnemende praktijken online of live hun deuren.
Je kan op afspraak kennismaken of meedoen aan gratis workshops of behandelingen.
Zo kan jij ervaren of de behandeling of methode echt bij je past!

Yellowhoeve Coaching

Wat is coachen met paarden?

Paarden spiegelen het gedrag van mensen en juist het onbewuste, non- verbale. komt in paarden coaching naar voren. Het helpt mensen zichzelf beter aan te voelen, te begrijpen en daardoor te leren, te ontwikkelen en te accepteren.

Een paard ziet jou als onderdeel van zijn kudde en reageert op non verbale signalen. Paarden oordelen niet en geven een gevoel van “ gezien “ worden. De signalen van paarden vertellen veel over onze eigen gemoedstoestand. Iets waar we ons vaak niet van bewust zijn. Heb je een wens of hulpvraag, dit kan op allerlei gebied zijn, ervaar dan wat een coaching met paarden voor je kan betekenen. Je blijft hierbij met de benen op de grond staan.

Ik heb verschillende mogelijkheden, van een coaching in de natuur of in onze binnen of buiten accommodatie. Voorafgaand maken we samen een keuze uit de appaloosa paarden en pony’s.

Zowel volwassenen als kinderen kunnen bij mij terecht. Bij mij voel je je gehoord, ik kan goed luisteren, ben intuïtief en oordeel niet.

Rianne van Geel
Yellowhoeve’s Coaching
www.yellowhoeve.nl
Schaijkseweg 17
5411 RL Zeeland
06-42501160
Email: post@yellowhoeve.nl