Inmiddels de 7e OPU!
Inmiddels de 7e OPU!

In 2024 zal alweer de 7e editie van de Open Praktijkdag in Uden plaatsvinden.
Ben je nieuwsgierig naar de praktijken die deelnemen aan de Open Praktijkdag Uden en omgeving 2024? Op deze website kun je over ze lezen.

Zondag 14 april 2024 Open Praktijkdag Uden en omgeving
Zondag 14 april 2024 Open Praktijkdag Uden en omgeving

BEN JIJ NIEUWSGIERIG NAAR HET AANBOD VAN DE PRAKTIJKEN IN UDEN EN OMGEVING?
Op zondag 14 april 2024 openen diverse deelnemende praktijken online of live hun deuren.
Je kan op afspraak kennismaken of meedoen aan gratis workshops of behandelingen.
Zo kan jij ervaren of de behandeling of methode echt bij je past!

Equizenz

Ontdek de kracht van paardencoaching-en therapie voor Hoogsensitieve personen bij Equizenz

Als je ontdekt hebt dat je Hoogsensitief bent, dan ben je bij Equizenz aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van Hoogsensitieve personen en maken daarbij gebruik van o.a de kracht van paardencoaching en -therapie.

Hoogsensitiviteit is een eigenschap waarbij je gevoeliger bent voor prikkels uit je omgeving. Dit kan zich op verschillende manieren uiten, zoals bijvoorbeeld overweldigd raken door drukte in de breedste zijn van het woord. Het is belangrijk om te weten dat Hoogsensitiviteit geen stoornis is, maar een eigenschap die ongeveer 20% van de bevolking heeft.

Bij Equizenz geloven we dat Hoogsensitiviteit een mooie kwaliteit kan zijn, mits je er goed mee om weet te gaan. Een beter begrip van jezelf kan hierbij helpen. Paarden coaching- en therapie is een unieke vorm van begeleiding waarbij paarden fungeren als reflectie partners. Ze helpen je om jezelf beter te begrijpen en ondersteunen je bij het ontwikkelen van meer zelfbewustzijn en zelfvertrouwen.

Wij bij Equizenz bieden we de perfecte omgeving om jezelf beter te leren kennen en persoonlijk te groeien als Hoogsensitief persoon.

Paarden bezitten een intuïtieve gave en hebben de kracht om non-verbale signalen te herkennen en te reageren op de energie van degenen om hen heen. Door in samenwerking te treden met een paard als reflectiepartner, ontdek je hoe je jezelf op de eerste plaats kunt zetten en hoe je jezelf beter kunt begrijpen.

De magie van het paard als reflectiepartner is iets dat moeilijk in woorden is uit te drukken, maar als je de kans krijgt om het te ervaren, zul je merken hoe krachtig en helend deze vorm van begeleiding kan zijn. Dus waar wacht je nog op? Kom langs op de open dagen en ontdek zelf wat Equizenz jou kan bieden en hoe de magie van het paard je kan helpen groeien en bloeien!

Jolanda Kleiss
Equizenz
www.equizenz.nl
Zevenmorgenstraat 2
5406 WC Uden
06-21250362