Inmiddels de 7e OPU!
Inmiddels de 7e OPU!

In 2024 zal alweer de 7e editie van de Open Praktijkdag in Uden plaatsvinden.
Ben je nieuwsgierig naar de praktijken die bij de editie van 2023 hebben deelgenomen? Op deze website kun je over ze lezen.

Zondag 14 april 2024 Open Praktijkdag Uden en omgeving
Zondag 14 april 2024 Open Praktijkdag Uden en omgeving

BEN JIJ NIEUWSGIERIG NAAR HET AANBOD VAN DE PRAKTIJKEN IN UDEN EN OMGEVING?
Op zondag 14 april 2024 openen diverse deelnemende praktijken online of live hun deuren.
Je kan op afspraak kennismaken of meedoen aan gratis workshops of behandelingen.
Zo kan jij ervaren of de behandeling of methode echt bij je past!

Voice of your Heart Healing

Voorstellen

Mijn naam is Linda van den Berg, ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Het moment van het moederschap liet mij zien dat niet alles zo vanzelfsprekend was. Het moederschap vond ik erg pittig.

Later mocht ik leren dat kinderen je grote spiegels zijn, dat mijn kinderen door hun pittig gedrag hebben laten zien dat ik een hoop had op te lossen in mijn leven. Oude overtuigingen, oude pijnen en andere onverwerkte gebeurtenissen die ik met me mee droeg. Ik ervaarde veel stress, spanning in mijn lijf, fysieke klachten en ik zat heel veel in mijn hoofd.

In 2019 kwam er op een hele bijzondere wijze iemand op mijn pad die met klankschalen werkte. Zij hielp mij om mezelf weer terug te vinden, weer zelf te gaan voelen en ervaren wat ik nodig had, wat echt bij mij past, waar ik blij van werd en dat ik niet meer de lasten van anderen hoefde te dragen. En dat heeft mijn leven echt doen veranderen, eindelijk ervaar ik vrijheid in mijn lijf en in mijn hoofd.

En dat is wat ik anderen ook zo graag gun meer vrijheid en rust in je hoofd. Daarom is mijn praktijknaam ook zo toepasselijk, wat ik zelf ontdekte om ECHT goed te luisteren naar de stem van mijn hart. Alle gebeurtenissen in je leven of het nu groot of klein is, kan lichamelijke en/of geestelijke klachten veroorzaken.

Werkwijze en klankschalen

Ik ben er voor jou met een luisterend oor. Mijn unieke klankschalen zijn goed op elkaar afgestemd. Ik geef Klanktherapie individueel en een klankhealing kan ook in groepsverband. Ik geef ook workshops en ook gericht op moeders.

Klankhealing zorgt voor:

  • Emotionele rust en ontspanning
  • Pijnvermindering bij allerlei klachten
  • Je energie neemt toe
  • Je zelf helende vermogen neemt toe
  • Je kunt beter afstand nemen van stressvolle situaties
  • Je intu├»tie en creativiteit worden bevorderd

Klanktherapie kan ook goede resultaten geven bij o.a. burn-out, depressie, chronische vermoeidheid en tal van lichamelijke klachten als rugklachten, hoofdpijn en pijnlijke spieren en gewrichten.

Kom jij ook naar de open praktijkdag op 16 april 2023?

Vrije inloop in Boekel en kom ontdekken en beleven.

Iedereen is van harte welkom in mijn fijne praktijk aan huis.