Inmiddels de 7e OPU!
Inmiddels de 7e OPU!

In 2024 zal alweer de 7e editie van de Open Praktijkdag in Uden plaatsvinden.
Ben je nieuwsgierig naar de praktijken die deelnemen aan de Open Praktijkdag Uden en omgeving 2024? Op deze website kun je over ze lezen.

Zondag 14 april 2024 Open Praktijkdag Uden en omgeving
Zondag 14 april 2024 Open Praktijkdag Uden en omgeving

BEN JIJ NIEUWSGIERIG NAAR HET AANBOD VAN DE PRAKTIJKEN IN UDEN EN OMGEVING?
Op zondag 14 april 2024 openen diverse deelnemende praktijken online of live hun deuren.
Je kan op afspraak kennismaken of meedoen aan gratis workshops of behandelingen.
Zo kan jij ervaren of de behandeling of methode echt bij je past!

Praktijk Groot & Krachtig

Ik ben Ellen de Groot, energetisch therapeut, en ik ben er voor vrouwen die veel in hun hoofd zitten en weinig innerlijke rust ervaren. Ik leer en inspireer je om te leven vanuit je intuïtie, zodat je fijn en gelukkig voelt.

Ik ontmoet je graag in mijn mooie praktijkruimte waar ik jou zie. Tijdens een energetische behandeling creëren we een moment voor jouzelf, waarin jij belangrijk bent. We halen alle aandacht naar jou. Er is alle aandacht, tijd en ruimte voor jouw proces.

Ik ben daar, om jou te ondersteunen en jou te zien. En dat aandacht te geven, wat er op dat moment nodig is om bij jezelf en je intuïtie uit te komen. Tijdens de behandeling werk ik met de principes van reiki, magnetiseren of aura of chakrahealing. En zet ik die tools in die jouw lijf en jouw systeem op dat moment kunnen ondersteunen, helemaal afgestemd op jou.

Dat wat ik intuïtief mag doen, zorgt ervoor dat jou lijf en jou systeem in balans gebracht wordt. Je hebt het nodig om uit je hoofd te gaan en meer in je lijf te gaan zakken, zodat je gemakkelijker bij je intuïtie kunt komen. Op die manier kun jij keuzes gaan maken die bij jou passen en jou een goed gevoel geven.

Wat het je oplevert?
Tijdens de behandeling geef ik je tips mee, help ik je op weg en ga ik samen met je op zoek wat er op dit moment aandacht nodig heeft, zodat jij naar jezelf kunt gaan luisteren en naar je intuïtie. Je gaat altijd naar huis met dat wat jou op dit moment ondersteunt.

Wat anderen zeggen over mijn behandelingen?
“Ik vond het heel bijzonder dat ik in zo’n diepe ontspanning kwam en dat de teksten op de kaartjes op dat moment zo treffend waren.”

“Het is lastig uit te leggen in woorden wat er gebeurt. Je moet het vooral ervaren en voelen! Er is bij mij veel gebeurd. Waarvan ik dacht dat het verwerkt was, is het naar boven gekomen tijdens de behandelingen. Het geeft mij inzichten om weer innerlijke rust te mogen voelen.”

“Ellen is de juiste persoon om je te begeleiden tijdens de behandelingen. De rust die ze uitstraalt en heel kundig. Luisterend oor en empathisch.”

“Ik heb de rust gevoeld, daardoor lukt het me vaker om dichter bij mezelf te blijven.”

“Heerlijke energie, spot on, hele fijne en liefdevolle communicatie, goede inzichten, fijne en praktische tips.”

Tijdens de Open Praktijdag Uden bied ik ook een programma aan om je kennis te laten maken met mij, mijn praktijk, mijn werkwijze én je te inspireren om iets te gaan doen wat je dichter bij je intuitie brengt  Nieuwsgierig naar mijn aanbod? Kijk op www.praktijkgrootenkrachtig.nl.

Ellen de Groot
Praktijk Groot & Krachtig
Kloosterstraat 49
5408 BB Volkel
www.praktijkgrootenkrachtig.nl
ellen@praktijkgrootenkrachtig.nl