Inmiddels de 7e OPU!
Inmiddels de 7e OPU!

In 2024 zal alweer de 7e editie van de Open Praktijkdag in Uden plaatsvinden.
Ben je nieuwsgierig naar de praktijken die bij de editie van 2023 hebben deelgenomen? Op deze website kun je over ze lezen.

Zondag 14 april 2024 Open Praktijkdag Uden en omgeving
Zondag 14 april 2024 Open Praktijkdag Uden en omgeving

BEN JIJ NIEUWSGIERIG NAAR HET AANBOD VAN DE PRAKTIJKEN IN UDEN EN OMGEVING?
Op zondag 14 april 2024 openen diverse deelnemende praktijken online of live hun deuren.
Je kan op afspraak kennismaken of meedoen aan gratis workshops of behandelingen.
Zo kan jij ervaren of de behandeling of methode echt bij je past!

Praktijk Groot & Krachtig

Heb je het gevoel dat je vast zit? Merk je dat je persoonlijk wilt groeien en ontwikkelen, maar weet je niet hoe? Ben je iemand die veel nadenkt, maar wil je graag meer je gevoel volgen? Vertrouwen hebben in je eigen pad? Dan kan ik je als energetisch therapeut daarbij helpen.

Ik ontmoet je graag in mijn mooie praktijkruimte waar ik jou zie. Tijdens mijn één op één sessies voel ik wat er (onbewust) bij je speelt en wat je op dat moment nodig hebt. Door hier woorden aan te geven, inspireer ik je om naar je eigen intuïtie te luisteren en vol vertrouwen je eigen pad te volgen.

Tijdens mijn sessies werk ik geheel intuïtief. De sessie zal daarom afgestemd zijn op jou als persoon en het moment. Hierdoor zul je ontvangen wat je op dat moment nodig hebt. Het geven van universele levensenergie (door middel van energetische therapie) die je helpt bij je proces zal hierbij een grote rol spelen.

Wat het je oplevert?

Tijdens de warme en liefdevolle sessies ontvang je nieuwe inzichten en handvaten. Het geeft je stof tot nadenken. Maar het allerbelangrijkste. Het brengt je terug naar jezelf. Je interesse in intuïtie en spiritualiteit zal vergroot worden.

Ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen, of heb je vragen? Ik ontmoet je graag in mijn mooie praktijkruimte waar jij jezelf mag zijn en ik zal er zijn om je te ondersteunen op je pad.

Ellen de Groot I Praktijk Groot & Krachtig