Inmiddels de 7e OPU!
Inmiddels de 7e OPU!

In 2024 zal alweer de 7e editie van de Open Praktijkdag in Uden plaatsvinden.
Ben je nieuwsgierig naar de praktijken die deelnemen aan de Open Praktijkdag Uden en omgeving 2024? Op deze website kun je over ze lezen.

Zondag 14 april 2024 Open Praktijkdag Uden en omgeving
Zondag 14 april 2024 Open Praktijkdag Uden en omgeving

BEN JIJ NIEUWSGIERIG NAAR HET AANBOD VAN DE PRAKTIJKEN IN UDEN EN OMGEVING?
Op zondag 14 april 2024 openen diverse deelnemende praktijken online of live hun deuren.
Je kan op afspraak kennismaken of meedoen aan gratis workshops of behandelingen.
Zo kan jij ervaren of de behandeling of methode echt bij je past!

Ontdek jouw pad

Wil je meer energie en werkgeluk ervaren? Twijfel je door veranderingen in je leven of je huidige baan nog wel bij je past? Misschien weet je niet goed welke richting je op wilt of hoe je de eerste stap moet zetten.

Als loopbaanbegeleider en coach help ik je om, vanuit rust en vertrouwen, jouw eigen pad opnieuw te ontdekken en vorm te geven. Vanuit een basis van zelfinzicht en verbinding van hoofd, hart en handen komen we tot concrete stappen.

Ik gun iedereen een fijne werkplek die energie en voldoening oplevert, want dat straalt positief uit naar de rest van je leven.

Wil je ontspannen en energiek leven? Samen gaan we op ontdekking naar jouw drijfveren en verlangens, valkuilen en belemmeringen. Deze zetten we in als kansen en mogelijkheden voor de volgende stap op jouw unieke pad. Dit kan zijn in je huidige werkomgeving, een nieuwe werkomgeving of buiten je werk.

Met mijn sterk ontwikkelde inlevingsvermogen, creativiteit en analytische blik begeleid ik je tijdens de ontdekkingsreis. Hierdoor ontstaat er een nieuwe, frisse kijk op jouw huidige situatie. De verdieping en creatieve werkvormen maken mijn werkwijze persoonlijk en authentiek.

Wil je mij en mijn werkwijze beter leren kennen?
Neem alvast een kijkje op mijn website en bel, mail of app me gerust.
Tijdens de Open Praktijkdag Uden ben je van harte welkom om binnen te lopen of meld je aan voor een kennismakingssessie of workshop. Voor meer details, bezoek mijn website  www.ontdekjouwpad.nl/open-praktijkdag.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Warme groet,
Ellen van de Wetering

Ontdek jouw pad
Hurk 122, Uden
06- 23 66 52 81
Ellen@ontdekjouwpad.nl
www.Ontdekjouwpad.nl