Inmiddels de 7e OPU!
Inmiddels de 7e OPU!

In 2024 zal alweer de 7e editie van de Open Praktijkdag in Uden plaatsvinden.
Ben je nieuwsgierig naar de praktijken die bij de editie van 2023 hebben deelgenomen? Op deze website kun je over ze lezen.

Zondag 14 april 2024 Open Praktijkdag Uden en omgeving
Zondag 14 april 2024 Open Praktijkdag Uden en omgeving

BEN JIJ NIEUWSGIERIG NAAR HET AANBOD VAN DE PRAKTIJKEN IN UDEN EN OMGEVING?
Op zondag 14 april 2024 openen diverse deelnemende praktijken online of live hun deuren.
Je kan op afspraak kennismaken of meedoen aan gratis workshops of behandelingen.
Zo kan jij ervaren of de behandeling of methode echt bij je past!

Ontdek jouw pad

Wil je meer energie en werkgeluk ervaren? Ben jij veranderd en weet je niet zo goed of je werk nog bij je past? Twijfel je over de richting of weet je niet hoe je een eerste stap kunt zetten?

Zelfkennis is de sleutel naar meer energie en werkgeluk.

Iedereen is uniek! Als (loopbaan)coach begeleid ik je graag om samen jouw unieke pad te hervinden. Je loopbaan is je werk en nog veel meer. We gaan op ontdekking naar jouw kwaliteiten, drijfveren, valkuilen en belemmeringen. Deze zetten we om naar kansen en mogelijkheden voor de volgende stap in je loopbaan.

Met mijn sterk ontwikkelde inlevingsvermogen, creativiteit en analytische blik begeleid ik je tijdens de ontdekkingsreis, waardoor er een andere kijk op situaties ontstaat. We nemen de tijd en rust om even een pas op de plaats te maken. Met prikkelende vragen en verdiepende en creatieve opdrachten kom je tot meer zelfkennis, nieuwe inzichten en concrete acties. Dit kan zijn in je huidige werkomgeving, een nieuwe werkomgeving of buiten je werk.

Ik gun iedereen een fijne werkplek die energie en voldoening oplevert, want dat straalt positief uit naar de rest van je leven.

Wil je mij beter leren kennen?

Tijdens de Open Praktijkdag Uden ben ik bij Flowable, Oranjestraat 30 in Uden. Meld je aan voor de workshop ‘Ken jezelf’, workshop ‘Ontdekken’ of een kennismakingssessie? Of kom langs voor een kop koffie of thee? Bel, app of mail me gerust als je nog vragen hebt.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Warme groeten,

Ellen van de Wetering

Ontdek jouw pad

06- 46 46 78 40

Ellen@ontdekjouwpad.nl

www.ontdekjouwpad.nl