Inmiddels de 7e OPU!
Inmiddels de 7e OPU!

In 2024 zal alweer de 7e editie van de Open Praktijkdag in Uden plaatsvinden.
Ben je nieuwsgierig naar de praktijken die deelnemen aan de Open Praktijkdag Uden en omgeving 2024? Op deze website kun je over ze lezen.

Zondag 14 april 2024 Open Praktijkdag Uden en omgeving
Zondag 14 april 2024 Open Praktijkdag Uden en omgeving

BEN JIJ NIEUWSGIERIG NAAR HET AANBOD VAN DE PRAKTIJKEN IN UDEN EN OMGEVING?
Op zondag 14 april 2024 openen diverse deelnemende praktijken online of live hun deuren.
Je kan op afspraak kennismaken of meedoen aan gratis workshops of behandelingen.
Zo kan jij ervaren of de behandeling of methode echt bij je past!

Emotionele Detox

Mijn naam is Marca de Greef en ik ondersteun jou met het verwerken van de emotionele ballast die je tegenhoudt om je energieke, vrije zelf te zijn.

Ik geloof dat je alle antwoorden al in je hebt! Ook als je ze niet denkt te weten. Ik begeleid je met innerlijke Journey, Helende Reis sessies naar deze antwoorden. Of ik laat de energie zijn werk doen door de tools van Access Consiousness® in te zetten.

Innerlijk werk – De Journey

Mogelijk heb je al veel werk gedaan om het een en ander te ‘verwerken’, ‘het een plekje te geven’. Als je lichaam er nog fysiek op reageert wanneer je eraan denkt dan is het nog niet los, draag je het nog steeds mee. Op die manier heeft het nog steeds impact op je leven nu. In een Helende Reis begeleid ik je naar opgeslagen herinneringen die je nog steeds als emotionele ballast met je meedraagt en ik begeleid je in het loslaten.

Lichaamlijk werk – Access Consiousness

Heb je geen zin om ergens over te praten en merk je dat je overloopt, fysieke klachten hebt of piekert? Dan is een Access Bars sessie wellicht voor jou de manier om de opgeslagen ballast uit je lichaam te laten. Door het lichtjes aanraken van 32 punten (bars) op je hoofd, wordt de natuurlijke energiestroom in het lichaam hersteld. Hierdoor lossen blokkades op en ontstaat er meer rust en ruimte in je hoofd, meer ontspanning in je lichaam en er treden veranderingen op ofwel fysiek ofwel mentaal.

Ik vertel je er graag meer over op de open dag.

Je bent welkom om binnen te lopen voor een kennismaking tussen 12.00 en 13.00.

Liever ervaren wat ik doe? Dat kan ook, je kunt een introductie sessie Access Bars® ontvangen of mee doen met een Innerlijk Werk Cirkel, een geleide meditatie vanuit de “Journey” methode. Op de website kun je hier meer over lezen: https://www.emotioneledetox.nl/opu/ . Wil je meteen een sessie inplannen, dat kan via deze link.

Marca de Greef

Emotionele Detox

Kerkstraat 16D, Boekel (ingang achter het Kruidvat)
https://www.emotioneledetox.nl
marca@emotioneledetox.nl
06-50462146