Inmiddels de 7e OPU!
Inmiddels de 7e OPU!

In 2024 zal alweer de 7e editie van de Open Praktijkdag in Uden plaatsvinden.
Ben je nieuwsgierig naar de praktijken die bij de editie van 2023 hebben deelgenomen? Op deze website kun je over ze lezen.

Zondag 14 april 2024 Open Praktijkdag Uden en omgeving
Zondag 14 april 2024 Open Praktijkdag Uden en omgeving

BEN JIJ NIEUWSGIERIG NAAR HET AANBOD VAN DE PRAKTIJKEN IN UDEN EN OMGEVING?
Op zondag 14 april 2024 openen diverse deelnemende praktijken online of live hun deuren.
Je kan op afspraak kennismaken of meedoen aan gratis workshops of behandelingen.
Zo kan jij ervaren of de behandeling of methode echt bij je past!

Sweet Goodbyes

Ik ben Amanda van den Hurk, woonachtig in Heeswijk-Dinther, getrouwd met Bart en samen hebben wij twee jongens. Al jaren werk ik (als freelancer) op notariskantoren, maak ik (levens-)testamenten, verklaringen van erfrecht en verzorg ik de afwikkeling van nalatenschappen. 

 

Levend verlies 
Onze oudste zoon heeft enkele weken na zijn geboorte een hersenbloeding gehad en heeft daardoor diverse beperkingen. Door dit ‘levend verlies’ in ons gezin ben ik in 2018 mijn horizon gaan verbreden, heb ik een opleiding tot rouwbegeleider gevolgd en ben ik mijn eigen praktijk aan huis gestart. Met als reden dat ik andere mensen in een kwetsbare periode in hun leven kan bijstaan.

 

Overigens heb ik een boek geschreven over de afgelopen negen jaar in ons gezin: Onze zon achter de wolken, over levend verlies na cerebrale parese en autisme. 

 

Uitvaartbranche 
Als notarieel medewerker op de afdeling familierecht en als rouwbegeleider en nazorgverlener ben ik regelmatig getuige van de emoties en daarnaast de administratieve rompslomp dat een overlijden met zich meebrengt. Ik ben me erg bewust van het feit dat de periode vanaf het overlijden tot aan de uitvaart een belangrijk en bepalend aspect is in de rouwverwerking. En dat is dan ook de reden dat ik onlangs de opleiding tot uitvaartverzorger heb gedaan.

 

Wat heb ik te bieden

Door mijn werkervaring heb ik mij inmiddels qua secretariële en communicatieve kwaliteiten sterk ontwikkeld. Daarnaast weet ik als ervaringsdeskundige wat er speelt tijdens een periode van rouw en verlies.

 

Regelmatig geef ik lezingen over rouw, zet ik mij in als ervaringsdeskundige bij MEE en ben ik bestuurslid bij CP Nederland, de vereniging voor cerebrale parese.

 

Vragen rondom rouw en verlies, stel ze gerust. Dat kan ook tijdens de Open Praktijkdag Uden op 16 april 2023. Telefonisch of online.

 

Sweet Goodbyes
Amanda van den Hurk

 

www.sweetgoodbyes.nl / info@sweetgoodbyes.nl / 06-15200481