Inmiddels de 7e OPU!
Inmiddels de 7e OPU!

In 2024 zal alweer de 7e editie van de Open Praktijkdag in Uden plaatsvinden.
Ben je nieuwsgierig naar de praktijken die bij de editie van 2023 hebben deelgenomen? Op deze website kun je over ze lezen.

Zondag 14 april 2024 Open Praktijkdag Uden en omgeving
Zondag 14 april 2024 Open Praktijkdag Uden en omgeving

BEN JIJ NIEUWSGIERIG NAAR HET AANBOD VAN DE PRAKTIJKEN IN UDEN EN OMGEVING?
Op zondag 14 april 2024 openen diverse deelnemende praktijken online of live hun deuren.
Je kan op afspraak kennismaken of meedoen aan gratis workshops of behandelingen.
Zo kan jij ervaren of de behandeling of methode echt bij je past!

SIJS Kindercoaching

Een gelukkig kind, dat hebben we als ouder het liefst!
Toch zit je kind ook wel eens wat minder lekker in zijn vel.

Niet blij zijn met jezelf, snel boos worden, piekeren, angst om fouten te maken, het lastig vinden om voor jezelf op te komen; het hoort allemaal bij opgroeien. Soms gaat het weer over, en vaak kun je als ouder zelf de ondersteuning bieden die je kind nodig heeft.

Maar soms heb je alles al geprobeerd, en toch lijkt het maar niet de goede kant op te gaan.  Je weet niet meer wat je nog kan doen… Dan kom je naar SIJS!

Een luisterend oor, een frisse blik, een helpende hand.
Als kindercoach praat ik graag mét in plaats van over jouw kind. Door met een professionele blik te kijken en te luisteren naar wat je kind (soms tussen de regels door) vertelt en laat zien met gedrag, ontdekken we samen wat hij/zij nodig heeft om zich weer fijn te voelen.

Op een laagdrempelige manier gaan we aan de slag met thema’s als zelfkennis, zelfwaardering en omgaan met emoties. We onderzoeken  wat er al goed gaat en wat je kind nog zou willen leren. Dit doen we zo ‘luchtig’ mogelijk, vanuit positiviteit en uiteraard in nauw contact met jou als ouder!

Een veilige plek
De praktijk van SIJS Kindercoaching is gevestigd in een knusse en gezellige ruimte, gelegen in de tuin van ons huis. Het ‘keetje’ biedt een warm en geborgen plekje waar kinderen zich (zo leert de ervaring) heerlijk thuis voelen, een fijne basis om jezelf als kind en ouder te mogen ontwikkelen.

Voel je welkom!
Hulp vragen bij opvoeden en opgroeien zou voor zowel ouders als kinderen de normaalste zaak van de wereld mogen zijn; dat is wat ik met SIJS wil bieden.
Heeft jouw kind (6-16 jaar) een hulpvraag op het gebied van zelfvertrouwen, weerbaarheid en veerkracht, sociaal-emotionele ontwikkeling of welbevinden?
Neem gerust contact op, ik denk graag met jullie mee!

Susan van de Wetering
SIJS Kindercoaching
www.sijskindercoaching.nl
susan@sijskindercoaching.nl
Schepenhoek 337, Uden
06-30853894