Inmiddels de 5e OPU!
Inmiddels de 5e OPU!

Dit jaar vindt alweer de 5e editie van de Open Praktijkdag in Uden plaats.
Ben je nieuwsgierig naar de deelnemende praktijken? Op deze site stellen zij zich alvast aan je voor.
Wil je meer weten over hun werkwijze en aanbod? Kom dan een kijkje nemen op 10 april 2022!

10 April 2022 Open Praktijkdag Uden
10 April 2022 Open Praktijkdag Uden

BEN JIJ NIEUWSGIERIG NAAR HET AANBOD VAN DE PRAKTIJKEN IN UDEN EN OMGEVING?
Op 10 april 2022 openen alle 35 deelnemende praktijken online of live hun deuren.
Je kan op afspraak kennismaken of meedoen aan gratis workshops of behandelingen.
Zo kan jij ervaren of de behandeling of methode echt bij je past!

Praktijk Els van Os

Ontspannen door het leven gaan.

Bij Els komen mensen die niet lekker in hun vel zitten. Ze voelen zich depressief, zijn onrustig, hebben last van hun emoties.

De meeste mensen zijn geneigd om spanning en pijn te negeren, maar Els vraagt hen juist om hier toe te gaan met bewuste aandacht en het helemaal te voelen. Door de “moeilijke gebieden” in zichzelf aandacht te geven ervaart iedereen dan ruimte, vaak tot hun eigen verbazing.

Meestal ligt de oorzaak van de spanning en pijn in het verleden, omdat gedragspatronen die opgebouwd zijn in de jeugd nog tot in het heden kunnen doorwerken. Als kind ben je afhankelijk van je omgeving, je past je aan, en je stopt emoties en gevoelens weg die er niet mochten of konden zijn. Het lichaam bewaart deze herinneringen in de vorm van verkrampingen of onrust. Uiteindelijk gaat het er bij Els steeds om dat de mensen zichzelf beter leren begrijpen en echt voelen wat er in hen omgaat.

Els werkt met:
• Rebalancing
Rebalancing is een vorm van lichaamswerk, gericht op het contact maken met wie je van nature bent. Zo ontdek je wat je voelt, wat je wilt en wat je nodig hebt. Rebalancing maakt gebruik van aanraking, ademhaling en zelfonderzoek.
• Systemisch werk
Je wordt geboren in een gezin en dat gezin is zeer bepalend voor hoe jij in het leven staat. Wat is het effect op jouw leven en hoe kun je een gezonde beweging maken?
• Bloesemremedies en Celzouten

Els werkt ook samen met Chantal. Ze geven 3-daagse retreats om volledig de diepte in te gaan. Tijdens de OPU zullen zij een online programma aanbieden waarin je kennis maakt met hun manier van werken.

Praktijk Els van Os
Ten Holtweg 1
5438 NT Gassel
06-12339266
els@praktijkelsvanos.nl  | www.praktijkelsvanos.nl