Inmiddels de 7e OPU!
Inmiddels de 7e OPU!

In 2024 zal alweer de 7e editie van de Open Praktijkdag in Uden plaatsvinden.
Ben je nieuwsgierig naar de praktijken die bij de editie van 2023 hebben deelgenomen? Op deze website kun je over ze lezen.

Zondag 14 april 2024 Open Praktijkdag Uden en omgeving
Zondag 14 april 2024 Open Praktijkdag Uden en omgeving

BEN JIJ NIEUWSGIERIG NAAR HET AANBOD VAN DE PRAKTIJKEN IN UDEN EN OMGEVING?
Op zondag 14 april 2024 openen diverse deelnemende praktijken online of live hun deuren.
Je kan op afspraak kennismaken of meedoen aan gratis workshops of behandelingen.
Zo kan jij ervaren of de behandeling of methode echt bij je past!

Mount Effortless

Mijn naam is Nienke Klijnsma, 61 jaar, samenwonend, 2 volwassen kinderen.

Ik coach en train jou, drukke vrouw, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel naar gezonde grenzen, zodat je weer rust en balans ervaart, zowel thuis als op je werk. Je leert loslaten wat niet van jou is, je voelt wat jouw grenzen zijn en hebt vertrouwen in je keuzes.

Een groot deel van mijn leven kende ik mijn grenzen niet, stelde ik hoge eisen aan mezelf, mocht ik geen fouten maken en was ik goed in het pleasen van mensen. Daardoor was ik altijd moe, piekerde ik veel, had weinig energie en voelde ik vaak onrust in mijn lijf. Toen legde ik het verband niet tussen de symptomen en mijn levenspatronen.

Na het verwerken van oude emoties en opgehoopte stress kon ik eindelijk rust in mijn lijf ervaren, energie hebben, ‘nee’ zeggen. Mijn leven is lichter en luchtiger geworden. En daarom vind ik het fijn om ook jou hiermee te helpen.

Tijdens de open praktijkdag kun je bij mij terecht voor 2 workshops: ‘weg met stress!’ en ‘loslaten, hoe dan?’. Wil je liever een 1 op 1-gesprek, schrijf je dan in voor de individuele ontdekkingssessie.

De workshops zijn een mix van theorie en fijne oefeningen en er is ruimte voor het stellen van jouw vragen. In de individuele ontdekkingssessie gaan we in gesprek over jouw situatie en hoe ik jou zou kunnen helpen. Ook doen we dan een paar oefeningen, zodat je relaxed naar huis gaat.

Ik werk in mijn praktijk veel met Mind Eye Power: lichaamsgericht, met ogen en adem, met milde aandacht en vanuit de hoofd-hart-buiklijn.

Durf jij het aan om met jezelf aan de slag te gaan? En jouw weg naar het moeiteloze leven te vinden?

Hopelijk  ontmoeten we elkaar op de open praktijkdag, of op een ander moment in mijn praktijk

Hartelijke groet, Nienke Klijnsma

Mount Effortless

www.mounteffortless.nl

info@mounteffortless.nl

Zoggelstraat 11, 5404 NC Uden

06-44740069