Inmiddels de 6e OPU!
Inmiddels de 6e OPU!

Dit jaar vindt alweer de 6e editie van de Open Praktijkdag in Uden plaats.
Ben je nieuwsgierig naar de deelnemende praktijken? Op deze site stellen zij zich alvast aan je voor.
Wil je meer weten over hun werkwijze en aanbod? Kom dan een kijkje nemen op 16 april 2023!

16 april 2023 Open Praktijkdag Uden
16 april 2023 Open Praktijkdag Uden

BEN JIJ NIEUWSGIERIG NAAR HET AANBOD VAN DE PRAKTIJKEN IN UDEN EN OMGEVING?
Op 16 april 2023 openen diverse deelnemende praktijken online of live hun deuren.
Je kan op afspraak kennismaken of meedoen aan gratis workshops of behandelingen.
Zo kan jij ervaren of de behandeling of methode echt bij je past!

Massagesalon Uden

Hoi ik ben Björn van Mierlo. Wat begon als hobby heb ik geprofessionaliseerd en omgezet tot mijn beroep. In de laatste jaren heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd waarmee ik diverse certificaten behaald heb. Deze opleidingen heb ik allemaal gevolgd bij de Welness Academie. In 2019 ben ik een eigen massagepraktijk begonnen in hartje Uden.

Masseren doe ik vanuit mijn hart en met passie. Als masseur krijg ik veel voldoening als u na de massage volledig ontspannen de massagepraktijk verlaat. Verwonderd over hoe u in een uur tijd alle stress achter u laat en weer volledig opgeladen bent. Daar doe ik het voor.

Door ervaringen in mijn praktijk ben ik me verder gaan verdiepen in de massages, zo zijn er uitbreidingen van diverse massages gekomen met onder ander sport-, hotstone-, cupping- en kruidenstempelmassages.

Een goede massage kan veel opleveren. Om de juiste keuze te maken uit het brede aanbod is het van belang dat ik weet wat u verwacht of wat de klachten zijn, vandaar dat ik altijd start met een intakegesprek en van daaruit bepalen we samen de juiste behandeling.

Geïnteresseerd? Bel, app, mail of boek online je afspraak zelf in.

Graag zie ik u in mijn salon.