Inmiddels de 5e OPU!
Inmiddels de 5e OPU!

Dit jaar vindt alweer de 5e editie van de Open Praktijkdag in Uden plaats.
Ben je nieuwsgierig naar de deelnemende praktijken? Op deze site stellen zij zich alvast aan je voor.
Wil je meer weten over hun werkwijze en aanbod? Kom dan een kijkje nemen op 10 april 2022!

10 April 2022 Open Praktijkdag Uden
10 April 2022 Open Praktijkdag Uden

BEN JIJ NIEUWSGIERIG NAAR HET AANBOD VAN DE PRAKTIJKEN IN UDEN EN OMGEVING?
Op 10 april 2022 openen alle 35 deelnemende praktijken online of live hun deuren.
Je kan op afspraak kennismaken of meedoen aan gratis workshops of behandelingen.
Zo kan jij ervaren of de behandeling of methode echt bij je past!

LIEVScoaching

Hoe fijn zou het zijn om helemaal jezelf te zijn, controle los te laten, rust & vertrouwen te ervaren? Om een liefdevolle relatie met jezelf en anderen te hebben? Werk te doen waar jij energie van krijgt? Niet langer op zoek te zijn in het verleden of de toekomst, maar te ZIJN in het hier en nu? Het is mogelijk!

Als HSP en bewustzijnscoach met een achtergrond als HR- en organisatieadviseur help ik je om patronen op te sporen en zicht te krijgen op onderliggende mechanismen in jouw context. Je ontvangt praktische tools om zelf aan de slag te gaan met die kanten (gedachten, overtuigingen en gedrag) die niet langer dienen. Vanuit mijn visie ben ik ervan overtuigd dat alle antwoorden in jezelf zitten en dat je al heel bent. Daarom maak ik o.a. gebruik van Voice Dialogue, Innerlijk kind werk, Systemisch werk, Vrouwenkrachtmethode, NLP en IZR (trauma)opstellingen.

Ik leer je HOE je terugkerende patronen duurzaam kunt doorbreken en transformeren van binnenuit. Kom uit je hoofd, onderzoek je angsten en krijg weer toegang tot je gevoelswereld. Je leert als HSP-er bij jezelf te blijven en de verbinding met jezelf te herstellen, waardoor je meer in je kracht komt. Door het vergroten van je bewustzijn geef je jezelf de mogelijkheid om in leven en werk keuzes te maken vanuit wat goed is voor JOU. Vanuit wie jij BENT en wat jij WILT.

Je kunt bij LIEVScoaching terecht voor individuele coaching (particulier én zakelijk), HSP thema workshops en IZR/IoPt opstellingen.

Meer weten over wat coaching bij mij uniek maakt neem dan een kijkje op LIEVScoaching.nl of neem contact met me op. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Lieda van Stigt I HSP & bewustzijnscoach I LIEVScoaching.nl I Lieda@LIEVScoaching.nl I Wijsthoek 455, Uden I 06-16930439