Inmiddels de 6e OPU!
Inmiddels de 6e OPU!

Dit jaar vindt alweer de 6e editie van de Open Praktijkdag in Uden plaats.
Ben je nieuwsgierig naar de deelnemende praktijken? Op deze site stellen zij zich alvast aan je voor.
Wil je meer weten over hun werkwijze en aanbod? Kom dan een kijkje nemen op 16 april 2023!

16 april 2023 Open Praktijkdag Uden
16 april 2023 Open Praktijkdag Uden

BEN JIJ NIEUWSGIERIG NAAR HET AANBOD VAN DE PRAKTIJKEN IN UDEN EN OMGEVING?
Op 16 april 2023 openen diverse deelnemende praktijken online of live hun deuren.
Je kan op afspraak kennismaken of meedoen aan gratis workshops of behandelingen.
Zo kan jij ervaren of de behandeling of methode echt bij je past!

Je lijf als kompas

Je lijf als kompas begeleidt vrouwen terug te keren bij zichzelf. Door te luisteren naar de diepe wijsheid van je lijf, kom je weer in contact met wie je werkelijk bent.

Groepen

Wil je graag lichaamsgericht aan de slag samen met anderen? Dan is de cursus lichaamswerk ‘Leven in je lijf’ misschien iets voor jou! Deze cursus is voor iedereen die met meer ontspanning, vertrouwen en lichtheid zijn/haar eigen leven wil leven. In de cursus werken we met lichaamsgerichte oefeningen, ademhaling en bewegen op muziek. Dit om je lichaamsbewustzijn te vergroten en je inzicht te geven in je patronen. Deze start in 2022 en geef ik samen met een collega.

Hiernaast bied ik samen met Centrum van Verbinders ‘Omhels de vrouw in jou’: een reeks van zeven lichaamsgerichte en systemische ochtenden voor vrouwen. Elke ochtend staat er een chakra centraal. De nieuwe reeks start in januari 2023.

Individueel

Vaak gaan we maar we door en zijn we druk met de wereld en de mensen om ons heen. En zo kun je jezelf kwijt raken. Terwijl juist vertragen en werkelijk stilstaan om te luisteren naar je lijf, je veel kan brengen. Het brengt je bij je gevoelens, gedachten en emoties in het moment. Wanneer je aanwezig kan zijn bij dat wat er is in het hier en nu, ontstaat er ontspanning en rust. Datgene wat we vaak zo zoeken.  In de sessies staat jouw vraag centraal en ik begeleid je bij het luisteren naar de wijsheid van jouw lichaam. Dit doe ik ook door ruimte te maken voor alles wat er is in jou. Ik geef geen antwoorden, wel kan ik je bij staan bij het vinden van je eigen antwoorden.

Interesse? Wil je meer weten of een afspraak maken? Je bent welkom! 

www.jelijfalskompas.nl

Mijn contactgegevens:
Annemarie Geraets

Email: annemarie.geraets@gmail.com
Bellen of app: 06-22640211