Inmiddels de 5e OPU!
Inmiddels de 5e OPU!

Dit jaar vindt alweer de 5e editie van de Open Praktijkdag in Uden plaats.
Ben je nieuwsgierig naar de deelnemende praktijken? Op deze site stellen zij zich alvast aan je voor.
Wil je meer weten over hun werkwijze en aanbod? Kom dan een kijkje nemen op 10 april 2022!

10 April 2022 Open Praktijkdag Uden
10 April 2022 Open Praktijkdag Uden

BEN JIJ NIEUWSGIERIG NAAR HET AANBOD VAN DE PRAKTIJKEN IN UDEN EN OMGEVING?
Op 10 april 2022 openen alle 35 deelnemende praktijken online of live hun deuren.
Je kan op afspraak kennismaken of meedoen aan gratis workshops of behandelingen.
Zo kan jij ervaren of de behandeling of methode echt bij je past!

Gewoon jij en ik

Mijn naam is Sandra Wientjens-Megens, ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen.
Sinds ik zelf moeder ben, zie, voel en ervaar ik hoe mooi dat is.

Onvoorwaardelijke liefde! Een uitdaging en een enorme groei en ontwikkeling, vooral ook voor jezelf.

Door mijn eigen ervaringen in het ouderschap ben ik gerichte opleidingen gaan volgen. Ik blijf mezelf nog steeds graag ontwikkelen. Door middel van opleidingen en aangaan wat er op mijn pad komt. Ten eerste deed en doe ik dat voor mezelf en mijn eigen gezin. Ik heb in April 2019 mijn eigen praktijk aan huis geopend “Gewoon jij en ik”. Omdat ik het graag wil delen, omdat ik voel dat dit is wat ik wil doen.

Ik help graag, ik zorg graag en zie graag dat mensen zich goed voelen, goed in hun vel zitten en in hun kracht kunnen staan. Kinderen en hun ouders, jongeren en (jong) volwassenen die vastlopen in het drukke, vaak prestatiegerichte leven van onze huidige maatschappij. Op welke manier dan ook. De combinatie van energetische behandelingen, coaching en ademhaling is daar een mooie mix voor.

Door te luisteren, te kijken wat eraan ten grondslag ligt, gaan we naar de kern. Samen zoeken naar een fijne oplossing. Dat bereiken we door middel van gesprekken, coaching in combinatie met energetische behandelingen om je te ondersteunen. Een holistische blik op je klacht.

Dat geeft inzicht, zodat je er anders naar kan kijken en handelen.

Waardoor de klacht verdwijnt, je minder problemen ervaart en of er beter mee om kan gaan.

Jij gewoon helemaal jezelf mag zijn!

Voor meer informatie verwijs ik je graag naar mijn website: www.gewoonjijenik.nl

Sandra Wientjens-Megens
Luttelveld 18, Zeeland
info@gewoonjijenik.nl

Ik ontmoet je graag tijdens de Open Praktijkdag Uden.