Inmiddels de 7e OPU!
Inmiddels de 7e OPU!

In 2024 zal alweer de 7e editie van de Open Praktijkdag in Uden plaatsvinden.
Ben je nieuwsgierig naar de praktijken die bij de editie van 2023 hebben deelgenomen? Op deze website kun je over ze lezen.

Zondag 14 april 2024 Open Praktijkdag Uden en omgeving
Zondag 14 april 2024 Open Praktijkdag Uden en omgeving

BEN JIJ NIEUWSGIERIG NAAR HET AANBOD VAN DE PRAKTIJKEN IN UDEN EN OMGEVING?
Op zondag 14 april 2024 openen diverse deelnemende praktijken online of live hun deuren.
Je kan op afspraak kennismaken of meedoen aan gratis workshops of behandelingen.
Zo kan jij ervaren of de behandeling of methode echt bij je past!

Cawen

Mijn dochter (destijds 11) omschreef mijn werk als ‘jij inspireert mensen‘. Zelf omschrijf ik mijn werk als drempelhoeden. Om een verandering in je gedachten, woorden of handelen te bewerkstelligen, laat je iets ouds los en je kiest voor iets nieuws. Je gaat een drempel over. Terwijl je dat doet, hoed ik jou in je proces. Daarbij is mijn uitgangspunt dat als je een vraag stelt, je het antwoord al in je draagt.

Kom even los van je dagelijkse omgeving en schep ruimte waar je jouw antwoord kunt ontdekken. Spiegelingen uit de natuur vormen de bedding tijdens een wandelconsult of met natuurcoaching. Een begeleide loop in het labyrint geeft je op een andere manier inzichten bij de bochten en hobbels op je weg. Een healing sessie brengt ontspanning en balans voor lichaam en geest.

Je vindt bij mij een vertrouwelijke en betrouwbare sfeer, waar alle ruimte is om te zijn wie je bent. Ik bied je een open blik, breng je graag naar de kern, inspireer met humor en een sprankel. Tijdens onze ontmoeting put ik uit vele bronnen, waaronder bomentraining, labyrintwijsheid, (levens)priesteres training, rouwvrouw opleiding, Kleuren-Wijs gedachtengoed. Met mijn handen en voeten op de aarde, met mijn hart en ziel open voor de spirituele kant van het leven.

Neem eens een kijkje op www.Cawen.nl, bij consulten, natuurtraining of het labyrint. Ook vind je daar de digitale en online mogelijkheden. Of bel me gewoon even. Het nummer is 06 11 58 72 04.

Gun jezelf een uniek kijkje in jezelf waarmee je verder kunt.

Cawen & Labyrinspiratie
Carin Wennink
Rozenobel 1
5406 BV Uden
T: 0611587204 | M: welkom@cawen.nl | W: www.Cawen.nl